Cautare

4224 de rezultate pentru "grupele europa league" (2.67 secunde)
Mihai Stoica a fost invitatul emisiunii Sport Report, de la Orange Sport, si a vorbit despre victoria FCSB din Norvegia, cu Viking, dar si despre adversarele din grupa de Conference League ale echipei sale.
"Regele" Hagi, "magicianul" Sanmartean si alte personalitati ale fotbalului romanesc au participat la un eveniment caritabil si au analizat sansele echipelor romanesti participante in Conference League precum si alte subiecte legate de fotbalul romanesc.
Tot aici, bila neagra se acorda finantatorului ros-albastrilor, care declara chiar inaintea primei partide din Champions League din acest an a echipei sale ca, daca ar obtine o derogare de la Jandarmerie, ar proceda dupa cum l-ar taia capul, si anume ar angaja batausi profesionisti pe post de jandarmi, sa scape el de huligani raspunzandu-le cu aceeasi moneda.
FCSB a condus-o pe West Ham cu 1-0 pana in minutul 68, dar a pierdut cu 1-3, in prima etapa a fazei grupelor Conference League.
FCSB se pregateste de meciul de joi, 6 octombrie 2022, cu Silkeborg, din etapa a treia a Conference League
FCSB a fost invinsa, joi seara, in deplasare, cu scorul de 5-0, de formatia daneza Silkeborg, intr-un meci contand pentru grupa B din Conference League.
CFR Cluj a obtinut o victorie surprinzatoare pe terenul Slavia Praga, cea mai valoroasa echipa din grupa G a Conference League.
A uitat iute duhoarea de balegar de pe langa arenele din C si B, si, pe banii lui Paszkany, viseaza numai la Champions League, aruncand cu laturi in adversari.
Emisiunea Sport Report, de la Orange Sport, de la finalul meciurilor de Conference League, a adus toate reactiile de la stadion si analia din studio a meciului.
Dupa 0-5 in Danemarca, vicecampioana Romaniei a fost "demolata" cu acelasi scor si pe teren propriu de catre Silkeborg, in etapa a patra din faza grupelor Conference League.
Prezent in studioul Champions League, expertul Orange Sport, Mihai Stoica, a vorbit despre victoria echipei antrenate de Nicolae Dica impotriva lui Sepsi si a recunoscut ce i-a spus antrenorului advers, Cristiano Bergodi.
Emisiunea Sport Report de la finalul serii de Conference League, in care FCSB a facut 2-2 pe terenul lui Anderlecht, iar CFR a pierdut, 0-3, cu Sivasspor, a adus analiza celor doua partide si calculele calificarii pentru campioana.
FCSB a remizat, scor 2-2, cu Anderlecht in etapa a cincea a fazei grupelor Conference League si a ramas fara sanse matematice de calificare in primavara europeana.
CFR Cluj nu a rezistat pe Olimpico, in fata lui Lazio, desi italienii au jucat in 10 oameni din minutul 15. Campioana Romaniei a pierdut cu 0-1 in prima mansa din play-off-ul Conference League.
CFR Cluj a ratat calificarea in optimile de finala din Conference League, dupa ce a remizat pe teren propriu, 0-0 cu Lazio Roma, in Gruia.
Alta data, cainii rosii visau la Champions League. Acum au 13 partide consecutive fara victorie si sunt in subsolul clasamentului.
PSG, respectiv Manchester United, echipele lor din prezent, au fost eliminate inca din optimile de finala Champions League. Meme Stoica, managerul general de la FCSB, l-a criticat pe Messi.
- despre faza cartonasului rosu) Faza este discutabila, are acoperire regulamentara, ii doresc sa arbitreze in finala Champions League si il voi urmari daca va mai acorda rosu la o asemenea faza.
Mirel Radoi a fost numit antrenor principal la Universitatea Craiova. Fostul selectioner a preluat banca tehnica a echipei, dupa ce Laszlo Balint si-a reziliat contractul.
FCSB joaca impotriva celor de Silkeborg, in etapa a 3-a din Conference League. FCSB are un punct in Grupa B si ocupa locul trei, in timp ce Silkeborg este ultima clasata, dupa ce a obtinut doar esecuri.
google-analytics.com